Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN’nin Son 1 Saati Olsa Ne Yapardiniz?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak madheart17 tarafından gönderildi

Zor bir soru

Bu kadar Trabzonspor sevdalisinin dagilmamasi için yeni bir site kurmaya çalisirdim her halde

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

"B" Planini yürürlügü koyardik. Yani BMC'yi yani bordomavi.com' u devreye sokardik...
      aynen[img]smileys/smiley2.gif[/img]
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

harika bi konu tebrik ederim öncelikle...Ben hemen MSN adreslerimiz diye guncel bi konu acar 1 saat icinde yeni site kurmanin planlarini yapardik...Bize biraksalar 1 saatte imparatorluk kurariz [img]smileys/smiley36.gif[/img]
        Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
        Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img] bmn

[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

"B" Planini yürürlügü koyardik. Yani BMC'yi yani bordomavi.com' u devreye sokardik...

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Erkan abi sen çok yasa emiii.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

forumda farkli görüsleri paylasip istemeden de olsa kalbini kirdigim TRABZONSPORSEVDALISI kardeslerim varsa onlarla helallesirdim...
              Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

bir topic açar adminlerin sifrelerini yayinlardim. [img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: ÖzGüReisEsenLer

Yorum

aynen katiliyorum
                  elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

BMN ile hayat daha güzel.
                    Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                    Kobra

Yorum

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
                      bir topic açar adminlerin sifrelerini yayinlardim. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

bunu harbi yapabileceksen simdi yapsana...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

İlk olarak mrblacksea tarafından gönderildi

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
                        bir topic açar adminlerin sifrelerini yayinlardim. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

bunu harbi yapabileceksen simdi yapsana...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Blörfffff
                        FxY

Yorum

Herkse byyy derdim..[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley9.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley9.gif[/img]
                          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

fenere söverdim...
                            bir lafa bakarım laf mı diye,
                            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Yasasin artik baska seylerlede ilgilenebilecegim diye sevindirik olurdum[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

bol bol FATIH TEKKE topigine ona sevgi mesajlari yazardim[img]smileys/smiley9.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X