Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
"B" Planini yürürlügü koyardik. Yani BMC'yi yani bordomavi.com' u devreye sokardik...
aynen[img]smileys/smiley2.gif[/img]
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
harika bi konu tebrik ederim öncelikle...Ben hemen MSN adreslerimiz diye guncel bi konu acar 1 saat icinde yeni site kurmanin planlarini yapardik...Bize biraksalar 1 saatte imparatorluk kurariz [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
"B" Planini yürürlügü koyardik. Yani BMC'yi yani bordomavi.com' u devreye sokardik...
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Erkan abi sen çok yasa emiii.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
forumda farkli görüsleri paylasip istemeden de olsa kalbini kirdigim TRABZONSPORSEVDALISI kardeslerim varsa onlarla helallesirdim...
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum